Karczma WRAZIDLOK Jacek Wojdyło realizuje przedsięwzięcie rozszerzenie działalności Karczmy WRAZIDLOK w Nieborowicach (woj. śląskie) związane z wprowadzeniem nowej oferty dla klientów – REGION 4.
Przedmiotem przedsięwzięcia MŚP jest rozszerzenie działalności restauracyjnej Wnioskodawcy i uodpornienie jej na sytuacje kryzysowe, m.in. poprzez wprowadzenie nowych usług.
Realizacja przedsięwzięcia będzie możliwa dzięki inwestycjom w bazę usługową poprzez zakup środków trwałych w celu wprowadzenia nowej oferty: „oferta delikatesowa” i „lody rzemieślnicze” oraz automatyzację świadczenia usług.
Ponadto w ramach realizacji przedsięwzięcia planowane jest podnoszenie kwalifikacji pracowników w zakresie nabycia nowej wiedzy i nowych umiejętności: szkolenie – z obsługi nowych rozwiązań systemów do zarządzania zamówieniami oraz usługi rozwojowe (doradcze) w celu profesjonalnej identyfikacji kluczowych obszarów rozszerzonej działalności przedsiębiorstwa.
Przedsięwzięcie obejmuje działania w zakresie „zielonej transformacji” poprzez zakup energooszczędnych urządzeń oraz promowanie polityki „zero waste”, a także działania w zakresie transformacji cyfrowej poprzez zakup oprogramowania do zarządzania zamówieniami i automatyzację procesów, które mają charakter wspierający i uzupełniający główny cel całego przedsięwzięcia.
Wprowadzone usługi pozwolą na pozyskanie szerszej grupy odbiorców, zastosowane rozwiązania ograniczą kosztochłonność działalności, co wpłynie na ugruntowanie pozycji Wnioskodawcy na rynku branży HORECA.
Dofinansowanie z UE: 328 695,38 zł
Niedziela – czwartek
10:00 – 22:00
Kuchnia czynna w godzinach 10:00 – 20:00
Piątek – sobota
10:00 – 22:00
Kuchnia czynna w godzinach 10:00 – 21:00
Niedziela - czwartek: 10:00 - 22:00 (kuchnia do 20:00)
Piątek - sobota: 10:00 - 22:00 (kuchnia do 21:00)
Niedziela - czwartek: 10:00 - 22:00
(kuchnia do 20:00)
Piątek - sobota: 10:00 - 22:00
(kuchnia do 21:00)